Zemun- Zemunske kapije – stan 42 m²- rezervisan

Zemunske kapije – Cara Dušana 145 – stan 42m² – novogradnja

P/m²SpratCena
42,422/6REZERVISAN

Osnovni podaci

LokacijaBeograd – Zemun
UlicaCara Dušana 145
SpratII sprat – objekat „A“
Površina42,42 m²
Vrsta gradnjeNovogradnja
Struktura2,0
GrejanjeEG
LiftDa
OstavaDA (opcija spajanja stana i ostave)
Аутобус17, 73, 84, 704, 705, 706, 707, 704n, 706n
Doplata za garažno mesto20.000 €

Opis

Novogradnja Zemunske kapije – objekat A.

 • etažno grejanje na struju
 • Ostava ulazi u cenu stana (opcija proširenja stana prema ostavi)
 • kvalitetna kobinovana drvo-aluminijum stolarija sa roletnoma
 • zidovi su izgrađeni od termoblokova najvisih izolacijskih svojstava + fasadna izolacija
 • energetski pasoš
 • tarket podne obloge u sobama i trpezariji, a keramika I klase u kupatilima i kuhinji
 • tuš paravani od kaljenog stakla
 • ugradni vodokotlići
 • uvozna granitna keramika
 • sigurnosna ulazna vrata
 • optički priključak
 • video interfon
 • mogućnost kupovine garažnog mesta

Lokacija

Video zapis

Galerija

ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ ОБЈЕКАТА 
Објекат је пројектован као скуп високо функционалних стамбених јединица урађених у потпуности у складу са Правилником о условима и нормативима за пројектовање стамбених зграда и станова („Сл. гласник РС“ бр. 58/2012, 74/2015, 82/2015) са заједничком подземном гаражом. Објекат је спратности По+П+6+Пк. Конструкција објекта је армирано-бетонска у скелетном систему са стубовима, гредама, монолитним плочама и армирано-бетонским језгрима. Све терасе у објекту су наткривене, осим тераса VI спрата које су делимично наткривене. Сваки стан у објекту има димњачки канал. Пројектовани су вентилациони канали у свим помоћним просторијама без природне вентилације. Сваки улаз има просторију за чишћење са трокадером. Објекти су пројектовани у складу са Правилником о енергетској ефикасности зграда и према истом сврстани у енергетски разред Ц.
ФАСАДНИ ЗИДОВИ 
Фасадни зидови су: „сендвич зид“ од термо блокова високих термичких карактеристика. Завршна обрада је фасадна опека у браон боји у комбинацији са малтерисањем обзида од клима блока са завршном силикатном фасадом. 
ЗАВРШНА ОБРАДА ЗИДОВА 
Зидови стамбених просторија (дневни боравак, спаваће собе, ходници) обојени су полудисперзивном бојом у белом тону. У кухињама су зидови обложени керамиком прве класе, италијанске или шпанске производње од висине 80 cm до висине од 150 cm од коте готовог пода. У санитарним чворовима зидови су обложени керамичким плочицама прве класе италијанске или шпанске производње до висине спуштеног плафона. 
УНУТРАШЊИ ЗИДОВИ 
Унутрашњи зидову у стану су од пуне опеке дебљине 12цм. Преградни зидови између два стана се састоје од два зида од пуне опеке са каменом вуном дебљине 4цм и ваздушним слојем дебљине 2цм у међупростору. Преградни зид између стана и заједничког ходника се састоји од гитер блока дебљине 20цм и камене вуне дебљине 7цм.
ПОДОВИ 
Подови стамбених просторија обложени су трослојним готовим паркетом са завршним слојем од храстовог дрвета, димензија 500 – 1200 mm, ширине 120 mm, д=14 mm. Изглед ламеле: „Rustican“, лакиран. Лајсне су висине 6 cm, фурниране храстовим фурниром. Подови кухиња, тоалета, купатила и дела улазне зоне стана су од керамике прве класе, италијанске или шпанске производње. Подови на терасама и на улазном делу објекта су од противклизне керамике прве класе за спољну употребу, италијанске или шпанске производње. Подови у ветробрану, заједничким ходницима и степеништима су од плочица прве класе италијанске или шпанске производње.
ПЛАФОНИ

 У санитарним чворовима пројектован је спуштен плафон од влагоотпорних гипс картонских плоча. У свим осталим просторијама плафони су обојени полудисперзивном бојом у белом тону. 
КРОВ
 Кров је кос, двоводан вентилисан. Конструкција је армирано-бетонска плоча, а покривач равни пластифицирани поцинковани челични лим изнад слојева термоизолације дебљине 28цм, дашчане подлоге и хидроизолације.
СПОЉНИ ПРОЗОРИ И ВРАТА 
Сви фасадни прозори и балконска врата су од ПВЦ петокоморних профила немачке производње, застакљени стакло пакетом са нискоемисионим премазом. Прозори и балкон врата имају еслингер ролетну са пластичним застором, осим прозора на кухињама и тоалетима који немају ролетну већ пескирано стакло. Прозори имају парапетну даску од ПВЦ-а у боји прозора и солбанк са лименом окапницом. Балконска врата имају покривну даску од храстовог дрвета. 
УНУТРАШЊА ВРАТА 
Улазна врата у станове су врхунска противпровална врата, висине 215цм, са челичним штоковима и конструкцијом плота од челичних кутијастих профила. Спољна облога је челични лим, обложен универом са фолијом, а унутрашња облога универ са фолијом. Унутрашња врата у становима имају шток од трослојне плоче у комбинацији са шпер плочом који је пресвучен храстовим фурниром. Плот врата је дуплошперован са испуном од картонског саћа, обложен тврдо пресованим медијапаном фурнираним храстовим дрветом. Рам крила је од првокласног чамовог масива. Унутрашња врата су висине 215 cm
САНИТАРНА ОПРЕМА 
Санитарним чворови су опремљени санитарном опремом високог квалитета. У купатилима су конзолне WC шоље (са уградним водокотлићем), док су у тоалетима моноблок WC шоље. Умиваоници су са хромираним сифоном, величине према намени просторије (у купатилу од 60/50 cm, а у тоалету „пиколо“). Лежеће каде су уградне, челичне емајлиране, док су туш каде керамичке (са кабином). Батерије у мокрим чворовима (када, умиваоник) су једноручне, никловане. Припрема санитарне топле воде је путем бојлера од 80 литара који је постављен у купатилу. У купатилима са туш кабином, испод бојлера је постављен левак за прихват воде од сигурносног вентила бојлера. Уз санитарну опрему предвиђена је одговарајућа галантерија: огледало, држачи сапуна, тоалет папира и пешкира. У кухињи су изведени прикључци за: судоперу, бојлер и машину за прање судова.
ЕЛЕКТРО ОПРЕМА
 У сваком стану у објекту налази се разводни орман са уграђеним инсталационим аутоматским прекидачима. У становима је уграђено осветљење (на тераси, у купатилу) са светиљкама монтираним на зид или плафон. У собама је постављен потребан број утичница, минимално по три. На месту постављања ТВ пријемника постављенa је монофазна шуко дупла прикључница. Уз санитарну опрему предвиђена је одговарајућа галантерија: огледало, држачи сапуна, тоалет папира и пешкира.
У кухињи су предвиђене прикључнице за: кухињски бојлер, машину за прање посуђа, прикључак за аспиратор изнад шпорета и трофазна прикључница за шпорет. У купатилу је уграђена инсталација за вентилацију, извод за бојлер, светло, утичница за веш машину и извод за грејалицу изнад врата у купатилу. Предвиђена је утичница за напајање уређаја “сплит“ система за хлађење у дневној соби. На крову објекта постављени су соларни панели за напајање општег осветљења (ходника). Опште осветљење се напаја и са електродистрибутивне мреже, преко бројила заједничке потрошње. У степенишном простору и гаражама постављене су против-паник светиљке. Зграде су опремљене централама за дојаву пожара, а гараже и централама за детекцију повишене концентрације угљен-моноксида. Заједничка електрична енергија обухвата потрошњу која укључује бројила опште потрошње, лифта, топлотне подстанице, хидрофора и гараже.

ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОНЕ ИНСТАЛАЦИЈЕ 
Објекти су опремљени следећим инсталацијама: - телефонско-рачунарске инсталације - пријем и дистрибуција ТВ сигнала - видео - интерфонска инсталација - инсталација аутоматске детекције СО - инсталација аутоматске дојаве пожара - инсталације видео – надзора у објектима - инсталације видео – надзора у насељу - инсталације контроле приступа гаражним местима. Зграде су опремљене инсталацијом заједничког антенског система за пријем дигиталних земаљских сигнала оператера са националном фреквенцијом, регионалних и локалних оператера које емитује ЈП Емисиона техника (бесплатан OF AIR пријем). У сваком стану се налази мутимедијална кутија (ММК) у којој се налази концентрација телекомуникационих инсталација у стану (структурна мрежа, заједнички антенски ситем). Мутимедијална кутија у сваком стану опремљена је за пријем мултимедијалних сервиса пружаоца телекомуникационих услуга као што су телефон, дигитални телефон, телевизија, интернет итд. У стану се у свакој соби налази по једна комбинована радио и тв прикључница, као и по две прикључнице телефонско-рачунарске мреже. Поред улазних врата налази се видео - интерфонска јединица за остваривање везе са позиваоцем испред улазних врата у објекат са могућношћу отварања улазних врата у објекат и укључења степенишног осветљења. Видео - интерфонска инсталација омогућује улазак у објекат путем бесконтактних картица за власнике стамбених јединица у објекту.

МАШИНСКЕ ИНСТАЛАЦИЈЕ 
Инсталација грејања Објекат је прикључен на даљински систем грејања ЈКП „Београдске електране“ преко индиректних топлотних подстаница. Топлотне подстанице смештене су у гаражи објекта. Изведена инсталација грејања је двоцевни систем са подним цевним разводом унутар стана. Као грејна тела предвиђени су алуминијумски радијатори, а у купатилима цеваста грејна тела - сушачи пешкира. На сваком грејном телу уграђене су термоглаве које служе за регулацију температуре унутар стана. Раде по принципу термостата и одржавају задату температуру у просторији. Термоглаве представљају регулациону, а не запорну арматуру. За сваки стан предвиђен је уређај за регистровање сопствене појединачне потрошње топлотне енергије који се налази у спратним орманима смештеним у ходничком простору објекта. Наплату утрошене топлотне енергије ЈКП „Београдске електране“ врше према потрошњи.
ВЕНТИЛАЦИЈА 

Вентилација блокираних просторија врши се преко зидних вентилатора. Вентилација и одимљавање гараже и инсталација за одржавање натпритиска у тампон простору У припадајућој гаражи изведен је систем за вентилацију и одимљавање којим се врши извлачење отпадног ваздуха и дима из гараже у случају пожара. На крову објекта/објеката постављени су централни вентилатори за извлачење отпадног ваздуха и дима из гараже, а у самој гаражи импулсни ЈЕТ вентилатори.
СПРИНКЛЕР 

У припадајућој гаражи предвиђена је сува спринклер инсталација за гашење пожара. Саставни део ове инсталације чини бетонски резервоар воде и пумпна станица. ЛИФТ Предвиђена је уградња електричних путничких лифтова са погонском машином смештеном у врху возног окна. ВОДОВОД Објекат се прикључује на уличну / јавну водоводну мрежу, у свему према условима ЈКП „Београдски водовод и канализација”.